BİNGÖL / GENÇ - Genç Murat İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda " 13 Ekim  Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. Tahliye tatbikatı öncesi tüm öğrencilerimize deprem anında yapılması gerekenler konulu video izletildi ve öğretmenlerimiz tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Tem

Ülkemiz coğrafi konumuna bakıldığında birçok doğal afetin (deprem, sel, yangın…) etkileri ile karşı karşıyadır. Bu felaketlere karşı önlem almak ve can kayıplarını en aza indirmek için her birimizin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini unutmamalıyız. Bu nedenle amacımız afet bilinci oluşturmak, olası afetlere karşı önlem almak, afet yaşayan toplumu anlamak ve yardımcı olmaktır.

Herkesin katkı sağlayabileceği bu proje, afet kültürü oluşturmakla ilgilidir. Projemizin yürütücüsü olan İngilizce Öğretmeni Gülümser SAĞCAN tarafından yürütülmektedir.

Projede emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Gülümser SAĞCAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimizi güzel bir mezuniyet töreni ile uğurladık. Öğrencilerimiz önce diplomalarını alıp daha sonra kep attılar. Ardından sınıf öğretmenleri eşliğinde pasta kesme töreni gerçekleştirdiler. Son olarak halay ve müzik eşliğinde kapanışı yaptık. Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyoruz. Yolları açık olsun.
 Sene boyunca özverili çalışmaları ve son olarak bugünkü emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri arasında birlik ve beraberliği arttırmak ve  dayanışma kültürünü devam ettirmek için yemek etkinliği düzenlendi. Yemek etkinliğinden sonra 2.dönem öğretmenler kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda başarının arttırılması için gereken tedbirler, 2.dönemde gerçekleştirilecek etkinlik çalışmaları ele alındı.

Yemek etkinliğini organize eden emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Efor projesi kapsamında yapılan son deneme sonucuna  göre dereceye giren ve okulda davranışlarıyla örnek olan öğrencilerimizi Bingöl'de açık büfe kahvaltı ile ödüllendirdik. Okulda örnek davranışlar sergileyen ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca organizasyonun düzenlenmesinde yardımcı olan sponsor olan dostlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Genç Murat İHO 7.sınıf öğrencisi Özgür KESKİN, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma konulu şiir yarışmasında Genç ilçesindeki ortaokullar arasında 1. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz. Ayrıca öğrencimize yarışmaya hazırlıklanma aşamasında destek veren Türkçe öğretmenimiz Sidem KOCA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Genç ilçe milli eğitim müdürlüğü Ocak ayı DÖGEP toplantısı şube müdürümüz Ahmet AKGÜNDOĞDU başkanlığında okulumuzda yapıldı. Okulumuzda gerçekleştirilen toplantıya İlçemizdeki tüm din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri katıldı.

Okulumuzda yapılan toplantıda DKAB öğretiminde yapılan yaygın hatalar, yaşanan sorunlar, ihtilaflı konular ve eleştiriler; çözüm önerileri ve temel yaklaşımlar başlıklarında sunumlar yapıldı.

Mrt

Genç ilçe milli eğitim müdürü sayın Remzi DİNLER okulumuzu ziyaret ederek yüz yüze eğitime başladığımız süreçte öğretmenler ve öğrencilerimizin heyecan ve mutluluklarına ortak olmuştur.  Sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerimize başarılı  eğitim öğretim yılı dileyerek iyi temennilerle ziyaretini sonlandırmıştır.

Kas

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mehmet BOZAN ve Zazaca öğretmenimiz İsmail YILDIZ' a yaptıkları bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Emeği geçen öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle okulumuzda farkındalık oluşturmak adına öğrenci ve öğretmenlerimiz maske takarak LÖSEV'in başlattığı "Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım" etkinliğine katkıda bulunulmuştur. Hafta ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Serhat ESİM ve Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenimiz Büşra UYSAL'a teşekkür ederiz.